KUPON: PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTA + NEGA OBRAZA (90 MIN.)

 

MASAŽA HRBTA (30 MIN.)

 Masaža hrbta traja 30 min.. Pri masaži izedemo tudi ultrazvok terapijo na tistem mestu, kjer je prisotna bolečina. Ultravzvok vsebuje prilagojene programe različnim zdravstvenim težavam naprimer. bolečine v križu, bolečine v rami, razna vnetja in podobno. 

 

KLASIČNA NEGA OBRAZA (60 MIN.) 

Pri negi obraza najprej površinsko in globinsko očistimo nečistoče in ogrce. Nego nadaljujemo z nanosom SOS maske za pomiritev kože. Oblikujemo in pobarvamo vam obrvi. Nego zaključimo z nanosom hranjive maske in masažo obraza dekolteja ter rok. 

 

POMEMBNO!!

-cena kupona je 35 €;

- kupon velja 1 mesec od datuma nakupa;

- ob nakupu kupona je potrebna takojšnja predhodna rezervacija termina po predhodnem naročilu na tel. št. 031 246 894 ali preko SMS sporočila. Delovni čas je od pon. do pet. od 8:00- 21:00 ure;

-ena oseba lahko kupi ali podari več kuponov;

-kupone ni mogoče prenesti na darilne bone;

-unovčenje kupona je možno ob predložitvi kupona ali z navedbo številke kupona;

- kupon se šteje kot vnovčen v kolikor je kupec termin rezerviral in ni prišel ali termina odpovedal saj 24 ur prej.

KUPON: ZLATA MASAŽA TELESA + ZLATA NEGA OBRAZA  (120 MIN.)

 ZLATA MASAŽA TELESA  

Masažo izvajamo z ZLATIM OLJEM kozmetike Afrodita. Vsebuje čisto zlato v kombinaciji z šipkovim oljem. Bogata anti-age negovalna formula je namenjena razkošni poživljajoči masaži telesa, ki kožo ovije v žametno mehkobo in nežnim zlatim sijajem. Razkošno poživlja telo, poveča navlaženost, vitalnost in elastičnost, ter vidno upoasni staranje kože. 

 ZLATA NEGA OBRAZA 

Primerna je za vse, ki želite kožo pomladiti z najdragocenejšimi sestavinami iz narave. Zlato pripomore k hitrejši in celoviti regeneraciji kože. S površinskim in globinskim čiščenjem kože najprej odstranimo nečistoče in ogrce. Na kožo nato nanesemo SOS masko za pomiritev kože, nato izvedemo ANTI AGE infrardečo terapijo proti gubicam. Oblikujemo vam obrvi. Nego zaključimo z nanosom ZLATE MASKE in masažo obraza z zlatim oljem.

 POMEMBNO: 

-  cena kupona je 50 €; 

- kupon velja za eno osebo;

- ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov; 

- kupon velja en mesec od datuma nakupa. Ob nakupu kupona je potrebna predhodna rezervacija termina na telefon: 031 246 894 ali preko SMS sporočila;

- kupon se šteje kot vnovčen v kolikor je kupec  termin rezerviral vendar ni prišel ali termina odpovedal vsaj 24 h prej;

- delovni čas je od ponedeljka do petka od 8:00- 21:00 ure po predhodnem naročilu;

- kupona ni možno prenesti na darilne bone;

- unovčenje kupona je možno ob preložitvi kupona ali z navedbo številke kupona;

 

 

 

 

PAKET: KLASIČNA MASAŽA + NEGA OBRAZA (120 MIN.) VKLJUČUJE: Klasično masažo celega telesa (60 min.) + nego obraza glede na tip kože (60 min.).

Nega vključuje : Površinsko čiščenje + globinsko čiščenje + infrardečo luč + maska + dnevna krema + masaža obraza 

 V JERICHO maslu  za telo je ogromno vitaminov A in E, ki jih vaša koža NUJNO potrebuje za lep in zdrav izgled. Edinstvena mešanica masla bogato navlaži in revitalizira grobo kožo, ji vrača elastičnost, brez mašenja por.  Popolna izbira za nego suhe kože in super v boju proti strijam!

NAROČI IZDELEK : 📞 031 246 894 / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

🌸AKCIJA OD 17.4 - 27.4. 2018🌸

🌸-40 % NA 60 MIN. AROMA MASAŽO TELESA FLOWER TOUCH. CENA: 18€🌸  ODLIČNA IDEJA ZA DARILO

PONUDBA VKLJUČUJE: 
60 MIN. MASAŽO TELESA Z MASAŽNIM OLJEM 🌸FLOWER TOUCH 🌸Olje vsebuje dragoceno kombinacijo 100% naravnih olj jojobe in sončnice, ki je bogat vir antioksidantov ter vitamina E. Kožo izdatno neguje, vlaži in jo ščiti pred izsušitvijo. Z opojnim vonjem orhideje zagotavlja čutno doživetje ter kožo ovije v mehkobo. Po masaži je koža prožna, svilnato gladka in prijetno odišavljena.
 UPORABA PROFESIONALNE KOZMETIKE AFRODITA

📞 031 246 894  Kupi storitev preko spleta