SPLOŠNO

Splošni pogoji spletne trgovine na spletni strani masaža-spela.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino na spletni strani masaza-spela.si (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Špela Berlot s.p., Podkraj pri Velenju 3320 Velenje, matična številka: 7178395000, davčna številka: 88290034, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali masaza-spela.si).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine masaza-spela.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med masaza-spela.si in kupcem. 

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. 

VRSTE UPORABNIKOV

Za nakup v trgovini na spletni strani masaza spela.si registracija ni potrebna. Uporabniki lahko izberejo med naslednjimi možnostmi : nakup darilnega bona, kupi željeni izdelek/ storitev preko spleta ali kupi kupon za popust. Ko izpolnijo obvezne podatke (ime in priimek, telefonsko številko, ulica, poštna številka, kraj bivanja, gmail naslov) in prejmejo obvestilo, da smo prejeli povpraševanje. Ko ob naročilo obdelano boste o tem tudi obveščeni.
 

POSTOPEK NAKUPA  

 • Na spletni strani masaza spela.si kliknite na zavihek trgovina
 • Na strani izberite željeni izdelek tako da kliknete na okvir NAROČI IZDELEK
 • Izpolnite obvezne podatke ime in priimek, telefonsko številko, ulica, poštna številka, gmail naslov;
 • Na vaš gmail naslov boste prejeli račun, ki ga lahko poravnate preko spletne banke
 • Ko je račun plačan vam vase izdelke pošljeme na vaš naslov.
   

NAČINI PLAČILA

Pri spletnem nakupovanju ponudnik masaza-spela.si omogoča naslednje načine plačila:

 • nakazilo na račun trgovina masaza spela.si po ponudbi ali predračunu 

CENE

 • Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost).
 • Za vsa naročila veljajo trenutne cene. Pri nakupu bomo upoštevali ceno, ki velja ob potrdilu plačila.
 • Trenutno veljajo navedene cene izdelkov, ki pa jih lahko spremenimo brez predhodnega obvestila

AKCIJE-POPUSTI

Roki veljavnosti akcijske ponudbe veljajo do preklica. Pri nakupu veljajo cene v trenutku, ko oddate naročilo. Ponudba velja do preklica. 

Na spletni strani lahko kupujete izdelke po akcijskih cenah in cenah s popusti. Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo pri vsakem izdelku za katerega akcija ali cena s popustom velja, jasno določeni pogoji udeležbe v njih.

ZASEBNOST IN ZAŠČITA PODATKOV

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki uporabnika spletne trgovine so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam. Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam.

ODSTOP OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA TER NEPREVZEM BLAGA 

Kupec lahko, v skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov, v 14 dneh po prejemu blaga, ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe oz. naročila, in sicer na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.  

Vsi stroški neprevzetega blaga ali pošiljanja vrnjenega blaga so na strani kupca.

Potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe ali neprevzema blaga bremenijo sledeči stroški:

 • poštnina (po ceniku Pošte Slovenije)
 • stroški bančne transakcije 

Ob vračilu morajo biti izdelki neodprti, nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo računa za blago, osebne podatke in transakcijski račun, kamor kupec želi prejeti vrnjeno plačilo.

Kupec mora blago vrniti podjetju v 14 dneh po pisnem sporočilu na naslov: Špela Berlot s.p., Podkraj pri Velenju 29/b, s pripisom Spletna prodaja.

Ponudnik kupcu vrne kupnino zmanjšano za zgoraj omenjene stroške (poštnina, bančna transakcija), najkasneje v roku 14 dni od prejema vrnjene pošiljke.

DOSTAVA BLAGA

Naročeno blago iz naročil, prejetih na delovni dan do 12. ure, pripravimo in odpremimo še isti dan, tako da blago načeloma prejmete v 24 urah. Vsa naročila prejeta po 12. uri se pripravijo in odpremijo naslednji delovni dan.

V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Blago pošiljamo prek podjetja Pošta Slovenije. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Upoštevajte, da je za dostavo pošiljke prav tako potreben določen čas. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk traja en dan, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti ...) podaljša.

STROŠKI DOSTAVE

Kupec krije poštnino v primeru nakupa, nižjega od 35 €. Strošek dostave ob nakupu 35 € je 3,68 € in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu, ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki. Pri nakupu nad 35 € so stroški pošiljanja BREZPLAČNI. Strošek dostave ob nakupu do 2 kg je 3,68 eur, od 2 do 5 kg je 4,38 eur, od 5 do 10 kg 5,09 eur in od 10 do 15 kg 5,80 eur.

REKLAMACIJE

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali v škatlo za dostavo, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži. 

Prejeto blago preglejte takoj. Kupec ima pravico, da v skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov, ob morebitni poškodbi na izdelku, ki je nastala med transportom, zavrne takoj kurirju, ki je blago dostavil. Torej izdelka ne prevzemite. S kurirjem izpolnita reklamacijski zapisnik, ki je podlaga za reševanje reklamacije. Na podlagi tega vam bomo poškodovani izdelek zamenjali z novim.

O reklamaciji nas lahko obvestite direktno na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., da bo zadeva čim hitreje urejena.

NAPAČNO BLAGO

Prejeto blago preglejte takoj. Če je v poslanem paketu napačno blago, mora kupec najkasneje v 3 dneh po prevzemu obvestiti trgovino masaza-spela.si na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Na podlagi ustreznega obvestila spletna trgovina kupcu v najkrajšem možnem času izdelek zamenja. Po prejemu vrnjenega izdelka na sedež podjetja se kupcu pošlje pravi izdelek. 

 INTELEKTUALNA LASTNINA

Vse pravice pridržane. Vsa besedila in slike v spletni trgovini masaza-spela.si so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih. To spletno mesto lahko vsebuje tudi slike, za katere je ponudnik pridobil pravico do uporabe, vendar so zaščitene z avtorskimi pravicami tretje strani.

Ponudnik pod nobenim pogojem ni odgovoren za katere koli povezave, ki niso del tega spletnega mesta, ali katera koli druga spletna mesta, ki so ali niso povezana s tem spletnim mestom. Ponudnik zavrača vso odgovornost za pravilnost katerih koli podatkov, ki so na voljo na teh povezanih straneh, in katerih koli izdelkov ali storitev, ki so na voljo na teh spletnih mestih.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ugovore, pripombe, zahtevke in izjave lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali na tel številko 031 246 894.

Ponudnik se obvezuje, da bo najkasneje v 5 delovnih dneh kupcu potrdil, da je pritožbo prejel in mu sporočil, kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

PODATKI O PODJETJU

ŠPELA BERLOT S.P.
Podkraj pri Velenju 29/b
3320 Velenje
tel.: 031 246 894
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Želimo vam prijetno in ugodno nakupovanje ter se vam zahvaljujemo za zaupanje.